COMPOUND CACAO CU LAPTE EL MAESTRO 12 KG

SKU-uri: 10012669

Descriere


	

Specificatii

Bio Nu
Alergeni Poate conține urme de: alte alune de pădure, arahide.
Brand EL MAESTRO
Țară de origine România
Temperatura de păstrare 18-20° C
Ingrediente Zahăr, ulei de sâmburi de palmier hidrogenat, ulei de sâmburi de palmier fracționat, pudră de cacao, LAPTE PRAF DEGRESAT, ZER PRAF, amidon de porumb, LECITINĂ (SOIA), aromă. Pentru alergeni, inclusiv lecitină din soia și zer, consultați ingredientele scrise cu majuscule. Poate conține urme de: alune de pădure, arahide.
Valori nutriționale Valori nutriționale per 100g produs copt: Valoare energetică: 552 kcal Grăsimi: 37 g  din care acizi grași saturați: 35 g Carbohidrați: 51 g  din care zaharuri: 48 g Proteine: 4,7 g Sare: 0,1 g
Moduri de preparare Cuvertura este folosita ca si glazura pentru produsele din panificatie.Se obtine aderenta si elasticitate. Utilizarea se poate face manual cat si in utilaje specifice.. Temperatura de folosire : 44-50 °C.Temperatura max.52ᵒ C. Temperizare-nu necesita. Pentru obtinerea maximului de luciu,se recomanda dupa glazurare si turnare, a se raci la 9 ⁰C. Se poate folosi pentru acoperire (glazurare)prajituri,creare elemente de decor,turnare bomboane sau amestecare cu diverse ingrediente . Recomandat pentru produse cu termen de valabilitate prelungit,cat si pentru produse proaspete sau congelate. Aplicatii: GLAZURA- FOARTE BUN TURNAT BOMBOANE,FIGURINE-MEDIU CREME-MEDIU GANAJ-MEDIU UMPLUTURA-NU

Te-ar mai putea interesa și